Glas vervangen in Eindhoven

Glas gaat jarenlang mee, maar als er beschadigingen optreden is het van groot belang dat u het laat vervangen. Heeft u het gevoel dat uw huidige beglazing aan vervanging toe is? Neem dan contact op met een glaszetter. Deze komt graag bij u langs om te bekijken of dit echt nodig is. In sommige gevallen hoeft niet uw hele beglazing vervangen te worden, maar kan de glasspecialist het voor u herstellen. Bij Glaspunt B.V. werken vakmannen met ervaring die graag bij u in Eindhoven langskomen. Laat via ons uw glas vervangen, dan bent u verzekerd van kwaliteit.

Glas vervangen na schade

Is er bij u ingebroken of heeft uw buurjongen een bal door uw ruit getrapt? Bij schade aan uw beglazing schakelt u ons ook in. Wij komen bij u langs om het glas te vervangen. Kleine herstelwerkzaamheden voeren wij direct uit, maar als er meer komt kijken bij het glas vervangen dan maken wij een vervolgafspraak. Om tocht, kou en andere vervelende bijkomstigheden tegen te gaan plaatsen wij dan tijdelijke voorzetramen.

Wilt u meer weten over glas vervangen? Of direct een afspraak maken? In het geval van nood staan wij 24 uur per dag voor u klaar in Eindhoven en omgeving. Bel ons op 085 - 106 14 15, dan komen we zo vlug mogelijk naar u toe!